Effects of organic material on the bioavailability, toxicokinetics and toxicity of xenobiotics in freshwater organisms - Nikkilä, Anna (Jyväskylä studies in biological and environmental science, ISSN 1456-9701, 2001)
Yhteenveto: Orgaanisen aineen vaikutus vierasaineiden biosaatavuuteen, toksikokinetiikkaan ja toksisuuteen vesieliöillä.
Keywords: vesiekosysteemit; vesieläimistö; pohjaeliöstö; altistuminen; vierasaineet; ekotoksikologia; myrkylliset aineet; ympäristömyrkyt; orgaaniset yhdisteet; vesistöt; vaikutukset; orgaaninen aines; toksikologia; kloorifenolit; vattenekosystem; vattenfauna; bentos; exposition; främmande ämnen; ekotoxikologi; giftiga ämnen; miljögifter; organiska föreningar; vattendrag; effekter; organisk substans; toxikologi; klorfenoler; ultraviolettiväteily