Teknologian tutkimuksen ohjelma : KTM:n ja Tekesin rahoittama[n] teknologian tutkimuksen puitteet vuoteen 2001 - Vuorinen, Pentti (Kauppa- ja teollisuusministeriön julkaisuja, ISSN 1236-1623, 1997)
Referat: Program för forskning i teknologisk utveckling : ramarna fram till år 2001 för den forskning som HIM och Tekes finansierar.
Keywords: teknologia; tutkimus; tutkimusohjelmat; teknologinen kehitys; teknologiapolitiikka; innovaatiot; teknologi; forskning; forskningsprogram; teknologisk utveckling; teknologipolitik; innovationer; teknologia : tutkimus; teknologia : innovaatiot; Suomi; Finland; technology