Julkiset ruokapalvelut ja ruokakasvatus : arjen käytäntöjen kautta kestävään ruokahuoltoon - Risku-Norja, Helmi; Kurppa, Sirpa; Silvennoinen, Kirsi; Nuoranne, Anneli; Skinnari, Jonna; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT Kasvu, ISSN 1798-1816, 2010)
Abstract: Public catering and food education : towards sustainable food provisioning via everyday practices.
Keywords: ruokapalvelut; kouluruokailu; ruokahuolto; elintarviketuotanto; ruoka; tuotanto; lähiruoka; kestävä kehitys; ravitsemussuositukset; kunnat; kriteerit; kyselytutkimus; julkiset palvelut; ravitsemuskasvatus; ruokakulttuuri; ruokakasvatus; matservice; skolbespisning; matförsörjning; livsmedelsproduktion; mat; produktion (verksamhet); närproducerad mat; hållbar utveckling; näringsrekommendationer; kommuner; kriterier; enkätundersökning; offentlig service; kostupplysning; matkultur; matpedagogik; kunnalliset toimijat