Maatalous- ja metsäalan koneiden ja laitteiden arviointi ja priorisointi markkinavalvonnan kohteina : loppuraportti 20.2.1998 - Suutarinen, Juha; Hänninen, Mikko; Nysand, Matts; Maatalouden tutkimuskeskus. Maatalousteknologian tutkimus (Työsuojelujulkaisuja, ISSN 1455-4011, 1998)
Sammandrag. - Summary.
Keywords: työturvallisuus; maatalouskoneet; turvallisuus; metsäkoneet; markkinavalvonta; tuoteturvallisuus; koneet; työsuojelu; arbetarskydd; arbetssäkerhet; jordbruksmaskiner; säkerhet och trygghet; skogsmaskiner; marknadskontroll; produktsäkerhet; maskiner