Maatilan talouskeskuksen toiminnallinen ja maisemallinen suunnittelu - Kivinen, Tapani; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-509X, 2005)
Farmstead planning as a functional and lanscape challenge.
Keywords: maatilat; rakennukset; maatalousrakennukset; tilasuunnittelu; maisemasuunnittelu; ympäristösuunnittelu; tuotantorakennukset; rakennussuunnittelu; maankäyttö; uudisrakentaminen; maisema; maaseutu; tietokoneavusteinen suunnittelu; mallintaminen; talousrakennukset; lantgårdar; byggnader; lantbruksbyggnader; rumsgestaltning; landskapsplanering; miljöplanering; ekonomibyggnader; byggnadsplanering; markanvändning; nybyggnad; landskap (fysiska helheter); landsbygd; datorstödd design; modellering (beskrivning); produktionsbyggnader; toiminnallinen suunnittelu; rakennettu ympäristö; talouskeskukset