Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetHolland, B., Unwin, I. D., & Buss, D. H. (1991). Vegetables, herbs and spices: Fifth supplement to McCance and Widdowson's the composition of foods. The Royal Society of Chemistry.
Chicago-tyylinen lähdeviittausHolland, B., I. D. Unwin, ja D. H. Buss. Vegetables, Herbs and Spices: Fifth Supplement to McCance and Widdowson's the Composition of Foods. Cambridge: The Royal Society of Chemistry, 1991.
MLA-viiteHolland, B., et al. Vegetables, Herbs and Spices: Fifth Supplement to McCance and Widdowson's the Composition of Foods. The Royal Society of Chemistry, 1991.
Harvard-tyylinen lähdeviittausHolland, B., Unwin, I. D. & Buss, D. H. 1991. Vegetables, herbs and spices: Fifth supplement to McCance and Widdowson's the composition of foods. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset