Seuratkaamme järkevää ja terveellistä muotia : naisten pukeutumisihanteet ja vaatevalinnat 1920-luvulta 1960-luvun lopulle = Let's follow the sensible and healthy fashion : women's clothing ideals and clothing choice in the 1920s-1960s - Aikasalo, Päivi; Suomen Muinaismuistoyhdistys (Kansatieteellinen arkisto, 2000)
Abstract: Let's follow the sensible and healthy fashion.
Keywords: Kotiliesi (aikakauslehti); 1920-1969; 1920-luku; 1930-luku; 1940-luku; 1950-luku; 1960-luku; historia; kansatiede; mainokset; muoti; muotilehdet; naiset; pukeutuminen; vaatteet; valmistus; etnologi; reklamer; mode; modetidningar; kvinnor; klädsel; kläder; tillverkning; Suomi; Finland