Suositussopimuksen huomioon ottaminen ympäristöluvissa 2015 - Blomberg, Kati; Toivikko, Saijariina; Suomen vesilaitosyhdistys (Vesilaitosyhdistyksen monistesarja, ISSN 2954-2014, 2015)
Rekommendationsavtalets beaktande i miljötillstånd 2015.
Keywords: ympäristöluvat; jäteveden käsittely; vesihuoltolaitokset; vesiensuojelu; lupamenettely; sopimukset; miljötillstånd; avloppsvattenhantering; vattentjänstverk; vattenskydd; tillståndsförfarande; avtal