Pölyttäjien kannankehitys, seuranta ja hyönteispölytyksen taloudellinen arvo Suomessa : Pölyhyöty-hankkeen loppuraportti - Heliölä, Janne; Kuussaari, Mikko; Rytteri, Susu; Holopainen, Salla; Korpela, Eeva-Liisa; Paukkunen, Juho; Suuronen, Anna; Pöyry, Juha; Ryttäri, Terhi; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1726, 2022)
Status and monitoring of pollinator populations and the economic value of pollination for agriculture in Finland : final report of the PÖLYHYÖTY project.
Keywords: pölyttäjät; hyönteiset; pölytys; populaatiot; luontokato; seuranta; kasvinviljely; peltoviljely; taloudelliset vaikutukset; ekosysteemipalvelut; pollinerare; insekter; pollinering; populationer; förlust av biologisk mångfald; uppföljning; växtodling; åkerbruk; ekonomiska konsekvenser; ekosystemtjänster