Biokaasulaitoksen mädätysjäännöksen hyödyntämisvaihtoehdot : vaihtoehtojen ilmastovaikutukset ja taloudellisuus - Horn, Susanna; Seppänen, Ari-Matti; Winquist, Erika; Lehtoranta, Suvi; Luostarinen, Sari; Nissinen, Ari; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1726, 2020)
The profitability and climate impacts of two alternatives of using a biogas plant's digestate.
Keywords: biokaasulaitokset; ravinteet; lannoitteet; kierrätys; jalostus; tuotanto; ilmastovaikutukset; kannattavuus; biogasanläggningar; näringsämnen (växter); gödsel; återvinning (användning); förädling; produktion (verksamhet); klimatpåverkan; lönsamhet