Vaihtoehtoja kestävämpään turkiseläinten lannan hyödyntämiseen - Lehtoranta, Suvi; Johansson, Annika; Malila, Riikka; Rankinen, Katri; Grönroos, Juha; Luostarinen, Sari; Kaistila, Kaarle; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1726, 2020)
Alternativ för ett mer hållbart utnyttjande av pälsdjursgödsel.
Keywords: turkiseläimet; lanta; hyödyntäminen; käsittely; prosessointi; typpi; fosfori; biokaasu; lannoitteet; elinkaariarviointi; ympäristövaikutukset; ilmastonmuutokset; vaikutukset; pälsdjur; stallgödsel; nyttiggörande; behandling och hantering; processning; kväve; fosfor; biogas; gödsel; livscykelanalys; miljöeffekter; klimatförändringar; effekter