Pysyvät orgaaniset yhdisteet jätteenkäsittelylaitosten ympäristöluvissa : haitalliset aineet direktiivilaitosten inventaariossa - Kauppi, Sari; Räisänen, Milja; Fjäder, Päivi; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1726, 2020)
Långlivade organiska föreningar i miljötillstånd för avfallsbehandlingsanläggningar.
Keywords: jätehuoltolaitokset; pysyvät orgaaniset yhdisteet; ympäristöluvat; haitalliset aineet; jätteiden käsittely; vaaralliset aineet; kemikaalit; kiertotalous; sophanteringsanläggningar; långlivade organiska föreningar; miljötillstånd; skadliga ämnen; avfallsbehandling; farliga ämnen; kemikalier; cirkulär ekonomi