Suomen ympäristökeskuksen toimintakertomus ja tilinpäätöslaskelmat vuodelta 2017 - Suomen ympäristökeskus; Juvonen, Harri; Järvinen, Eija; Oksanen, Niina; Pietilä, Tuula; Kauppi, Lea; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1726, 2018)
Sammandrag.
Keywords: tilinpäätös; bokslut