Innovation architecture of renewable energy solutions pilots in Oulu : InnoCity project case study - Aapaoja, Aki; Leviäkangas, Pekka; Möttönen, Veli; VTT (tutkimuskeskus) (VTT technology, ISSN 2242-122X, 2014)
Innovaatioarkkitehtuuri Oulun RESCA-projektissa : Innocity-projektin case-raportti.
Keywords: kaupunkisuunnittelu; innovaatiot; energiantuotanto; uusiutuvat energialähteet; ekologinen asuminen; rakennusvalvonta; kehittämisprojektit; stadsplanering; innovationer; energiproduktion (industri); förnybara energikällor; ekologiskt boende; byggnadstillsyn; utvecklingsprojekt; Oulu; Uleåborg