Wood torrefaction : pilot tests and utilisation prospects - Wilén, Carl; Jukola, Perttu; Järvinen, Timo; Sipilä, Kai; Verhoeff, Fred; Kiel, Jaap; VTT (tutkimuskeskus) (VTT technology, ISSN 2242-122X, 2013)
Puun torrefiointi : pilot-kokeet ja käytön edellytykset.
Keywords: polttoaineet; biopolttoaineet; pelletit; polttohake; puuenergia; polttopuu; bränslen; biobränslen; pellets; bränsleflis; träenergi; brännved