Päällekkäisviljely : lupauksia ja pettymyksiä - Känkänen, Hannu; Huusela-Veistola, Erja; Salo, Yrjö; Kangas, Arjo; Vuorinen, Martti; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5081, 2004)
Relay intercropping : promises and disillusions.
Keywords: päällekkäisviljely; sekaviljely; viljelymenetelmät; kylvö; tuhohyönteiset; sato; viljanviljely; syysviljat; kevätviljat; viljakasvit; talvehtiminen; samodling; odlingsmetoder; sådd; skadeinsekter; skörd; spannmålsodling; höstsäd; vårsäd; sädesslag; övervintring