Asiakastarpeita vastaavat matka- ja kuljetusketjut : T&K-painopistealueen toteutussuunnitelma - Metsäranta, Heikki; Kiiskilä, Kati; Liikennevirasto (Liikenneviraston tutkimuksia ja selvityksiä, ISSN 1798-6664, 2011)
Res- och transportkedjor som motsvarar kundbehoven. FoU-insatsområdets handlingsplan.
Keywords: liikennejärjestelmät; liikennetelematiikka; palvelutaso; liikenneyhteydet; asiakkaat; matkat; tutkimus- ja kehittämistoiminta; trafiksystem; trafiktelematik; servicenivå; trafikförbindelser; kunder; resor; forskning och utveckling