Lapin perinnemaisemat - Kalpio, Satu; Bergman, Tarja; Lapin ympäristökeskus (Alueelliset ympäristöjulkaisut, ISSN 1238-8610, 1999)
Lapplands ängar, hagsmarker, skogsbeten och svedjemarker.
Keywords: perinnemaisema; maisemanhoito; maisemansuojelu; maatalous; biotooppi; maaseutu; traditionslandskap; landskapsvård; landskapsskydd; lantbruk; biotop; landsbygd; Lappi; Lappland