Tutkimusrahoitusprosessin kuvaus ja kustannuserittelyn laatiminen tutkimusrahoituksen hakua varten : esimerkkinä Kelan tutkimusrahoitus - Marin, Barbro (Nettityöpapereita, 2011)
Describing the research funding process and attaching a breakdown of each item of expenditure to the funding application. The case of Kela’s Research Funding.
Keywords: Suomi : Kansaneläkelaitos; tutkimusrahoitus; kustannukset; kustannusarviot; tutkimus- ja kehittämistoiminta; forskningsfinansiering; kostnader; kostnadsförslag; forskning och utveckling