Suomen metsämuseo Luston ja Suomen maatalousmuseo Saran siirto maa- ja metsätalousministeriöltä opetusministeriölle - Lusto-Sarka-työryhmä; Suomi. Opetusministeriö. Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopolitiikan osasto (Opetusministeriön työryhmämuistioita ja selvityksiä, ISSN 1797-951X, 2007)
Sammandrag: Omplacering av Finlands skogsmuseum Lusto och Finlands agrarmuseum Sarka från jård- och skogsministeriet till undervisningsministeriet.
Keywords: Lusto (museo); Suomen maatalousmuseo Sarka; museot; metsäala; maatalousala; valtionosuudet; rahoitus; hallinto; museer; skogsbranschen; lantbruksbranschen; statsandelar; finansiering; förvaltning