Roadmap for renewal : a shared platform in the food industry - Kotiranta, Annu; Seppälä, Timo; Tahvanainen, Antti-Jussi; Hemminki, Markus; Mattila, Juri; Sadeoja, Samuli; Tähtinen, Tea; Elinkeinoelämän tutkimuslaitos (ETLA raportit, ISSN 2323-2455, 2017)
Tiivistelmä ja tiekartta.
Keywords: verkkokauppa; alustat; elintarvikeala; elintarviketeollisuus; yritykset; avoin tieto; tietojärjestelmät; kuluttajat; asiakaslähtöisyys; näthandel; underlag; livsmedelsbranschen; livsmedelsindustri; företag; öppen data; informationssystem; konsumenter; kundorientering