Klassinen käyttöarvoanalyysi : yrityksen ekotuotteistamisen työkalu - Pallari, Maarit; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-5103, 2007)
Abstract: Classical utility value analysis : tool for ecoproductization in SMEs.
Keywords: käyttöarvoanalyysi; ympäristöystävälliset tuotteet; tuotteistus; yritykset; markkinointi; kestävä kehitys; luomutuotteet; elintarvikkeet; bruksvärdeanalys; miljövänliga produkter; produktifiering; företag; marknadsföring; hållbar utveckling; ekoprodukter; livsmedel