Content Cannot be Displayed
Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.
Cookie SettingsMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Tuhkanen, H., Nousiainen, J., Honkasalo, N., Voutilainen, P., & Katajajuuri, J. (2003). Emmental Sinileima -juuston tuotantoketjun ympäristövaikutukset ja parannusmahdollisuudet. Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus.
Chicago Style CitationMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Hanna-Riikka Tuhkanen, Jouni Nousiainen, Niina Honkasalo, Pasi Voutilainen, and Juha-Matti Katajajuuri. Emmental Sinileima -juuston Tuotantoketjun Ympäristövaikutukset Ja Parannusmahdollisuudet. Jokioinen: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2003.
MLA CitationMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, et al. Emmental Sinileima -juuston Tuotantoketjun Ympäristövaikutukset Ja Parannusmahdollisuudet. Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2003.
Harvard Style CitationMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Tuhkanen, H., Nousiainen, J., Honkasalo, N., Voutilainen, P. & Katajajuuri, J. 2003. Emmental Sinileima -juuston tuotantoketjun ympäristövaikutukset ja parannusmahdollisuudet. Jokioinen: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus.
Content Cannot be Displayed
Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.
Cookie Settings