Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Tuhkanen, H., Nousiainen, J., Honkasalo, N., Voutilainen, P., & Katajajuuri, J. (2003). Emmental Sinileima -juuston tuotantoketjun ympäristövaikutukset ja parannusmahdollisuudet. Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus.
Chicago-tyylinen lähdeviittausMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Hanna-Riikka Tuhkanen, Jouni Nousiainen, Niina Honkasalo, Pasi Voutilainen, ja Juha-Matti Katajajuuri. Emmental Sinileima -juuston Tuotantoketjun Ympäristövaikutukset Ja Parannusmahdollisuudet. Jokioinen: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2003.
MLA-viiteMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, et al. Emmental Sinileima -juuston Tuotantoketjun Ympäristövaikutukset Ja Parannusmahdollisuudet. Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2003.
Harvard-tyylinen lähdeviittausMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Tuhkanen, H., Nousiainen, J., Honkasalo, N., Voutilainen, P. & Katajajuuri, J. 2003. Emmental Sinileima -juuston tuotantoketjun ympäristövaikutukset ja parannusmahdollisuudet. Jokioinen: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset