Utvecklingsplan för Närpes å - Bonde, Anna; Sivil, Mika; Länsi-Suomen ympäristökeskus (Alueelliset ympäristöjulkaisut, ISSN 1238-8610, 2006)
Närpiönjoen kehittämissuunnitelma.
Keywords: vesiensuojelu; vesistösuunnittelu; joet; ympäristönsuojelu; luonnonympäristö; vesiekologia; vedenlaatu; vesistönkuormitus; kalastus; virkistyskäyttö; vesistöjen kunnostus; kosket; vattenskydd; vattendragsplanering; floder, åar och älvar; miljöskydd; naturmiljö; vattenekologi; vattenkvalitet; belastning av vattendrag; fiske; användning för rekreationsändamål; restaurering av vattendrag; forsar; Närpiönjoki; Närpes å