Digitaalikuvauksen ja vesiherkän paperin käyttö perunan ruiskutustutkimuksessa - Suomi, Pasi; Haapala, Hannu (Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5081, 2002)
Abstract: Digital photography and water sensitive papers in potato spraying research.
Keywords: torjunta-aineet; ruiskutus; tehokkuus; kokeet (tutkimustoiminta); analyysimenetelmät; digitaalikuvaus; peruna; kasvinsuojelu; bekämpningsmedel; besprutning; effektivitet; experiment; analysmetoder; digitalfotografering och -filmning; potatis; växtskydd