Puhdistamolietteen käsittelyn hankinnan laatukriteerien kehittäminen - Ruuhela, Sanna; Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (Raportteja / Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ISSN 2242-2854, 2017)
The development of quality criteria for procurement of municipal wastewater biosolids treatment.
Keywords: yhdyskuntajätteet; jätevesi; jätevesiliete; jäteveden käsittely; jätevedenpuhdistamot; ravinteet; ravinnetase; energiankulutus (energiateknologia); kasvihuonekaasut; päästöt; hiilijalanjälki; kommunalt avfall; avloppsvatten; avloppsslam; avloppsvattenhantering; reningsverk; näringsämnen (växter); näringsbalans (växter); energiförbrukning (energiteknik); växthusgaser; utsläpp; koldioxidavtryck