Auta miestä mäessä : nuorten miesten koulutus- ja työuravalmennusprosessi - Haapanen, Ari; Huotari, Paavo; Hyväri, Susanna; Peitsalo, Peter; Tarkki, Topi; Timperi, Tomi; Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak Puheenvuoro, ISSN 2343-2217, 2019)
Help a man when he needs it : a training and career counselling project helping young men.
Keywords: ennaltaehkäisy; mentorointi; miehet; nuoret aikuiset; sukupuolisensitiivisyys; syrjäytyminen; työkyvyttömyys; työvalmennus; uranvalinta; valmennus; arbetsoförmåga; arbetsträning; förebyggande; genusperspektiv; mentorskap; män; unga vuxna; utslagning; karriärval; coachning