A-englannin oppimistulokset 7. luokan alussa 2018 - Härmälä, Marita; Huhtanen, Mari; Puukko, Mika; Marjanen, Jukka; Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Julkaisut / Kansallinen koulutuksen arviointikeskus, ISSN 2342-4184, 2019)
Sammandrag. - Summary.
Keywords: oppimistulokset; englannin kieli; osaaminen; oppiminen; arviointi; perusopetus; peruskoulu; yläkoulu; inlärningsresultat; engelska; kunnande; inlärning; utvärdering; grundläggande utbildning; grundskolan; högstadiet