Sopimuksellisuus maaseutupolitiikassa - Eisto, Ilkka; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5081, 2006)
Contractualisation in Finnish rural policy.
Keywords: maaseutupolitiikka; maaseutu; kehittäminen; sopimukset; landsbygdspolitik; avtalsmässighet; landsbygd; utveckling (verksamhet); avtal; sopimusperusteisuus