Peltohavaintoja : aistinvarainen tarkastelu maan kasvukunnon mittarina - Mattila, Tuomas J.; Rajala, Jukka; Mynttinen, Ritva (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, ISSN 1796-0630, 2019)
Field observations : visual evaluation as an indicator of soil health.
Keywords: maatalousmaa; pellot; maaperä; arviointimenetelmät; viljavuus; rakenne (ominaisuudet); aistit; jordbruksmark; åkrar; utvärderingsmetoder; sinnen; struktur (egenskaper); jord; bördighet