Teknologian arviointeja. 13, Alueellisen innovaatiotoiminnan tila, merkitys ja kehityshaasteet Suomessa : esiselvitys - Ståhle, Pirjo; Sotarauta, Markku; Markkula, Markku; Backman, Jouni; Suomi. Eduskunta. Tulevaisuusvaliokunta (Eduskunnan kanslian julkaisu, ISSN 1795-7230, 2002)
Den regionala innovationsverksamheten i Finland, dess tillstånd, betydelse och utvecklingsutmaningar.
Keywords: innovaatiopolitiikka; aluepolitiikka; innovaatiot; kilpailukyky; innovationspolitik; regionalpolitik; innovationer; konkurrenskraft