Franchisingsopimukset sikatalouden hintariskien hallinnassa - Uusitalo, Pekka; Pietola, Kyösti (Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5081, 2002)
The option value of franchising in the Finnish hog industry.
Keywords: sikatalous; investoinnit; riskit; franchising; sopimukset; sikalat; kannattavuus; tuotto; svinskötsel (ekonomi); investeringar; risker; avtal; svinhus; lönsamhet; avkastning