Pellon hallintaoikeuden yhteys maanparannuksiin : esimerkkinä kalkitus ja fosforilannoitus - Myyrä, Sami; Ketoja, Elise; Yli-Halla, Markku (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-5103, 2003)
Land tenure and land improvements in Finland.
Keywords: pellot; viljavuus; maanparannus; kalkitus; lannoitus; kannattavuus; åkrar; bördighet; jordförbättring; kalkning; gödsling; lönsamhet