Klassisen sikaruton taloudelliset vaikutukset Suomessa - Niemi, Jarkko K.; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus. Taloustutkimus (Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5081, 2005)
Economic implications of classical swine fever in Finland.
Keywords: eläintaudit; sikatalous; taloudelliset vaikutukset; sika; sikarutto; djursjukdomar; svinskötsel (ekonomi); ekonomiska konsekvenser; svin; svinpest