Sikatilojen liikkeenjohdon ja tuotannonohjauksen tiedonhallinta - Karhula, Timo; Leppälä, Jarkko; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-5103, 2006)
Business and production management in pig farms.
Keywords: sikatalous; sikatilat; kassavirta; prosessit; tuotannonohjaus; kustannustehokkuus; taloushallinto; svinskötsel (ekonomi); svingårdar; kassaflöde; processer; produktionsstyrning; kostnadseffektivitet; ekonomiförvaltning