Kalojen VHS-taudin sisävesistöihin leviämiseen vaikuttavia tekijöitä ja toimintatapoja - Lyytikäinen, Tapani; Vehmas, Tuija; Vennerström, Pia; Elintarviketurvallisuusvirasto Evira (Evira research reports, ISSN 1797-2981, 2007)
Faktorer och tillvägagångssätt som påverkar spridning av fisksjukdomen VHS till insjöarna.
Keywords: kalat; kalataudit; kalanviljely; sisävedet; leviäminen; fiskar (djur); fisksjukdomar; fiskodling; inlandsvatten; spridning (process)