Tutkimus- ja kehitystoiminnan kansainvälistyminen - Ali-Yrkkö, Jyrki; Pajarinen, Mika; Elinkeinoelämän tutkimuslaitos; Taloustieto (yhtiö) (ETLA raportit, ISSN 2323-2455, 2019)
The Internationalization of R&D.
Keywords: tutkimus- ja kehittämistoiminta; kansainvälistyminen; kansainvälisyys; yritykset; innovaatiot; innovaatiotoiminta; forskning och utveckling; internationalisering; internationalism; företag; innovationer; innovationsverksamhet