Rehu- ja lannoitevalvonnan analyysitulokset 1/2008 - Ala-Mantila, Ossi; Elintarviketurvallisuusvirasto Evira (Eviran julkaisuja, ISSN 1797-299X, 2008)
Analysis results of feed and fertiliser control 1/2008.
Keywords: rehut; lannoitteet; lisäaineet; valvonta; kemiallinen analyysi; fodermedel; gödsel; tillsatsämnen; övervakning; kemisk analys