Elintarviketurvallisuus Suomessa 2019 - Ruokavirasto; Ruokavirasto (Ruokaviraston julkaisuja, ISSN 2669-8307, 2020)
Livsmedelssäkerheten i Finland 2019.
Keywords: elintarviketurvallisuus; elintarvikevalvonta; elintarvikkeet; elintarviketuotanto; riskinarviointi; livsmedelssäkerhet; livsmedelsövervakning; livsmedel; livsmedelsproduktion; riskbedömning