Terveyden ja hyvinvoinnin tila ja terveyden edistäminen Etelä-Suomessa - Nyman, Meeri; Yliruka, Jarkko; Elokas, P.; Etelä-Suomen aluehallintovirasto (Aluehallintovirastojen julkaisuja, ISSN 2343-3132, 2016)
Sammandrag: Läget beträffande hälsa och välmående och det hälsofrämjande arbetet i södra Finland.
Keywords: terveys; hyvinvointi; sairastavuus; terveyden edistäminen; hälsa; välfärd; sjukfrekvens; hälsofrämjande; Etelä-Suomi; Södra Finland