Volatile fatty acid profilein caecal digesta ofgrowing turkey poults - Palander, Samu; Seinäjoen ammattikorkeakoulu (Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja, ISSN 1797-5573, 2020)
Tiivistelmä.
Keywords: rasvahapot; vilja; kalkkunat; ruokinta; entsyymit; fettsyror; spannmål; kalkoner; matning; enzymer