Viherlannoitusopas - Kleemola, Jouko; Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (TEHO Plus -hankkeen julkaisu, ISSN 1798-1123, 2013)
Sammandrag: Gröngödslingsguide.
Keywords: viherlannoitus; maatalous; vuoroviljely; nurmiviljely; gröngödsling; lantbruk; växtföljd; vallodling; växelbruk