National-level research infrastructures : present state and roadmap - Suomi. Opetusministeriö; Kokkonen, Jüri (Opetusministeriön julkaisuja, ISSN 1797-9501, 2009)
Tiivistelmä. - Sammandrag.
Keywords: tutkimuspolitiikka; tutkimus; infrastruktuurit; tieteenalat; tutkimuslaitokset; tutkimustoiminta; tutkimus- ja kehittämistoiminta; kehittämisprojektit; forskningspolitik; forskning; infrastruktur; vetenskapsgrenar; forskningsinstitut; forskningsverksamhet; forskning och utveckling; utvecklingsprojekt