Laitoskompostien laadun parantaminen kypsytystä tehostamalla - Halinen, Arja; Tontti, Tiina; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-5103, 2004)
Improving quality of industrial composting by making the maturization phase more effective.
Keywords: biojätteet; jätehuoltolaitokset; kasvualustat; komposti; kompostointi; tehokkuus; laitokset; anstalter; växtunderlag; bioavfall; sophanteringsanläggningar; kompost; kompostering; effektivitet; laitoskompostointi; tukiaineet