Metsästä pöytään ja arvotuotteiksi : luonnontuotealan kehittäminen Etelä-Pohjanmaalla - Rutanen, Juha; Helsingin yliopisto. Ruralia-instituutti (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, ISSN 1796-0630, 2014)
Abstract.
Keywords: elintarvikkeet; luonnontuotteet; luonnontuoteala; yrittäjyys; livsmedel; naturprodukter; naturproduktbranschen; entreprenörskap