Afrikkalaisen sikaruton mahdollisia maahantuloreittejä - riskiprofiili - Kyyrö, Jonna; Sahlström, Leena; Lyytikäinen, Tapani; Elintarviketurvallisuusvirasto Evira (Evira research reports, ISSN 1797-2981, 2011)
Möjliga smittvägar för afrikansk svinpest in i landet - en riskprofil.
Keywords: sika; villisika; eläintaudit; tartuntataudit; afrikkalainen sikarutto; leviäminen; riskinarviointi; virustaudit; sikarutto; riskienhallinta; svin; vildsvin; djursjukdomar; smittsamma sjukdomar; virussjukdomar; svinpest; afrikansk svinpest; spridning (process); riskhantering; riskbedömning