Finnish cattle as reservoir of Campylobacter spp - Hakkinen, Marjaana; Elintarviketurvallisuusvirasto Evira (Evira research reports, ISSN 1797-2981, 2010)
Tiivistelmä.
Keywords: nautakarja; suomenkarja; elintarvikehygienia; kampylobakteerit; bakteerit; infektiot; antibiootit; resistenssi; nötboskap; finsk boskap; livsmedelshygien; campylobakterier; bakterier; infektioner; antibiotika; resistens