Arjen toimintakykyä etsimässä : kuntoutujien, läheisten ja ammattilaisten kokemuksia Kelan kohdennetuista AVH-kuntoutuskursseista - Hautamäki, Lotta; Vuorento, Mirkka; Tuomenoksa, Asta; Hiekkala, Sinikka; Poutiainen, Erja; Suomi. Kansaneläkelaitos (Sosiaali- ja terveysturvan raportteja, ISSN 2343-2799, 2021)
Funktionsförmåga i vardagen. Rehabiliteringsklienters, närståendes och rehabiliteringspersonalens erfarenheter av FPA:s riktade rehabiliteringskurser för personer som haft stroke (AVH-kurser).
Keywords: kuntoutus; aivoverenkiertohäiriöt; kuntoutujat; läheiset; ammattilaiset; kokemukset; toimintakyky; kuntoutuspalvelut; kurssit; rehabilitering (vård); cirkulationsstörningar i hjärnan; rehabiliteringspatienter; närstående; professionella; erfarenheter; funktionsförmåga; rehabiliteringstjänster; kurser