Valtion antropologiaa : tutkimuksia ihmisten hallitsemisesta ja vastarinnasta - Tammisto, Tuomas; Wilenius, Heikki; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, ISSN 2670-2401, 2021)
Anthropology of the state: studies on governance and resistance.
Keywords: antropologia; hallinta; hallintokulttuuri; kansalaistoiminta; legitimiteetti; luonnonvarat; poliittinen antropologia; poliittiset instituutiot; sosiaaliset instituutiot; valtio (instituutio); valtionmuodostus; yhteiskuntakehitys; antropologi; förvaltningskultur; legitimitet; medborgaraktivitet; naturresurser; politisk antropologi; politiska institutioner; samhällsutveckling; sociala institutioner; staten; statsbildning; styre; Egypti; Fidži; Kuuba; Lappi; Madagaskar; Papua-Uusi-Guinea; Salomonsaaret; Uganda; Brasilia (valtio); Brasília (kaupunki); Brasília; Cuba; Egypten; Fiji; Lappland; Papua Nya Guinea; Salomonöarna; Brasilien